فایل word اثر ميزان چربي شير بر رشد و فعاليت متابوليكي باكتريهاي آغازگر و كيفيت ماست غليظ شده

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل word اثر ميزان چربي شير بر رشد و فعاليت متابوليكي باكتريهاي آغازگر و كيفيت ماست غليظ شده دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word اثر ميزان چربي شير بر رشد و فعاليت متابوليكي باكتريهاي آغازگر و كيفيت ماست غليظ شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل word اثر ميزان چربي شير بر رشد و فعاليت متابوليكي باكتريهاي آغازگر و كيفيت ماست غليظ شده،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل word اثر ميزان چربي شير بر رشد و فعاليت متابوليكي باكتريهاي آغازگر و كيفيت ماست غليظ شده :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :10

اثر میزان چربی شیر در سطح 2.7، 5 و 7 و 9% بر رشد و فعالیت متابولیكی باكتریهای آغازگر در طی زمان تخمیر و خصوصیات حسی نمونه های ماست غلیظ شده با ماده جامد كل 23% بررسی شد. صفات مورد بررسی در حین تخمیر شامل pH، اسیدیته و تعداد باكتریهای آغازگر (استرپتوكوكوس ترموفیلوس و لاكتوباسیلوس بولگاریكوس) و در محصول نهایی شامل ارزیابی طعم و بافت نمونه ها هستند. آزمایشها در سه تكرار انجام گرفت. بررسی آماری نتایج نشان داد كه افزایش سطح چربی اثر معناداری بر افزایش pH نداشته ولی باعث كاهش اسیدیته نمونه ها شد. به طوری كه با افزایش درصد چربی از 2.7 به 9%‌ اسیدیته از 0.97 به 0.78 رسید. افزایش سطح چربی از 2.7 به 9% باعث كاهش تعداد استرپتوكوكوس ترموفیلوس از 391×106 cfu/ml به 279×106 cfu/ml شده در حالی كه میزان چربی اثر مشخصی بر رشد باكتری دیگر (لاكتوباسیلوس بولگاریكوس) نداشت. افزایش چربی تاثیر مشخصی بر پذیرش حسی نمونه ها نداشت.
كلید واژه: ماست، ماست غلیظ شده، میزان چربی، فعالیت متابولیكی، باكتریهای آغازگر

لینک کمکی