فایل word بررسي اثر باكتري توليد كننده باكتريوسين روي ليستريا منوسايتوژنز و باسيلوس سرئوس

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل word بررسي اثر باكتري توليد كننده باكتريوسين روي ليستريا منوسايتوژنز و باسيلوس سرئوس دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word بررسي اثر باكتري توليد كننده باكتريوسين روي ليستريا منوسايتوژنز و باسيلوس سرئوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل word بررسي اثر باكتري توليد كننده باكتريوسين روي ليستريا منوسايتوژنز و باسيلوس سرئوس،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل word بررسي اثر باكتري توليد كننده باكتريوسين روي ليستريا منوسايتوژنز و باسيلوس سرئوس :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشكي مازندران (نامه دانشگاه)

تعداد صفحات :5

سابقه و هدف: محصولات لبنی اغلب با مشکلاتی مثل دوره نگهداری کوتاه در قفسه ها و فقر بهداشتی همراه هستند. از دستاوردهای جدید، استفاده از باکتریوسین ها یا سویه های تولید کننده باکتریوسین (Bacteriocin) برای کنترل فلور میکروبی غیر مطلوب مثل لیستریا منوسایتوژنز (Listeria monocytogenes) و باسیلوس سرئوس (Bacillus cereus) در غذاها میباشد. در این رابطه اثر مهاری باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس (Loctococcus Lactis) تولید کننده مواد شبه نیزین (nisin) که جداسازی و شناسایی شده بود، بر لیستریا منوسایتوژنز و باسیلوس سرئوس بررسی شد تا سویه جداسازی شده با سویه های جداسازی شده در کشورهای دیگر مقایسه شود.مواد و روش ها: در این تحقیق به روش کشت نقطه ای و با استفاده از مایع رویی حاصل از کشت 24 ساعته باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس اثر مهاری این باکتری بررسی شد و در نهایت اثر باکتریوسین تولید شده بر روی منحنی رشد لیستریا منوسایتوژنز و باسیلوس سرئوس ارزیابی شد.یافته ها: نتایج نشان داد که باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس در محیط مایع بر روی لیستریامنوسایتوژنز و باسیلوس سرئوس اثر مهاری بیش تری دارداستنتاج: توجه به اثر مهاری مشاهده شده، استفاده از باکتریوسین این باکتری به صورت مستقیم در مواد غذایی یا كشت آغازگر درمحیط مایع برای محافظت از مواد غذایی توصیه می شود تا مسمومیت ناشی ازفعالیت باكتری های نامطلوب در مواد غذایی کاهش یابد.
كلید واژه: لاکتوکوکوس لاکتیس، باسیلوس سرئوس و لیستریا منوسایتوژنز

لینک کمکی