فایل word بررسي اثر روش تقطير بر ميزان استخراج تركيبهاي مهم موجود در گلاب

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

فایل word بررسي اثر روش تقطير بر ميزان استخراج تركيبهاي مهم موجود در گلاب دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word بررسي اثر روش تقطير بر ميزان استخراج تركيبهاي مهم موجود در گلاب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل word بررسي اثر روش تقطير بر ميزان استخراج تركيبهاي مهم موجود در گلاب،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل word بررسي اثر روش تقطير بر ميزان استخراج تركيبهاي مهم موجود در گلاب :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران

تعداد صفحات :9

Rosa damascene Mill.، یکی از گیاهان معطر و دارویی می باشد كه از گل آن به صورت سنتی و صنعتی گلاب گرفته می شود. علاوه بر گلاب حدود 0.02 درصد اسانس نیز در این روش بدست می آید. یكی از روشهای مناسب و كاربردی استخراج تركیبهای موثره از گلاب، استفاده از دستگاه تقطیر مناسب در فشار اتمسفر و همچنین استفاده از تكنولوژی تقطیر در خلا می باشد كه مستلزم در نظر گرفتن تمام پارامترهای فیزیكو شیمیایی است تا بتوان اسانس مرغوبی تهیه نمود. در این تحقیق ابتدا گلبرگهای گل محمدی از مزرعه تحقیقاتی گل محمدی واقع در موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع كشور، دست چین شد و با روش استخراج با آب گلاب گیری شد. تركیبهای موجود در گلاب از طریق تقطیر مجدد در فشار معمولی و خلا استخراج گردید. تركیبهای تشكیل دهنده با استفاده از دستگاههای آنالیز GC و GC/MS مورد شناسایی كمی و كیفی قرار گرفت. مقایسه بازده اسانس استخراج شده از گلاب با دو روش تقطیر در فشار معمولی (اتمسفر) و خلا نشان می دهد كه بازده اسانس در روش تقطیر در خلا دو برابر روش تقطیر معمولی است. بررسی مقایسه ای اجزای اصلی اسانس حاصل از تقطیر مجدد گلاب در فشار اتمسفر و خلا نشان می دهد كه درصد الكلها در روش استخراج در خلا بطور نسبی افزایش یافته و در نتیجه اسانس با كیفیت مناسبتری حاصل می شود، همچنین فنیل اتیل الكل از 5.6 درصد به 7.5 درصد، سیترونلول از 59.5 به 61.2 درصد و ژرانیول از 13.2 درصد به 14.3 درصد افزایش یافته است.
كلید واژه: .Rosa damascene Mill تقطیر در خلا، گلاب، اسانس رز

لینک کمکی