فایل word مقايسه تغييرات کمي و کيفي روغن اسانسي گياه .Prangos ferulacea Lindl در مراحل مختلف رشد

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

فایل word مقايسه تغييرات کمي و کيفي روغن اسانسي گياه .Prangos ferulacea Lindl در مراحل مختلف رشد دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word مقايسه تغييرات کمي و کيفي روغن اسانسي گياه .Prangos ferulacea Lindl در مراحل مختلف رشد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل word مقايسه تغييرات کمي و کيفي روغن اسانسي گياه .Prangos ferulacea Lindl در مراحل مختلف رشد،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل word مقايسه تغييرات کمي و کيفي روغن اسانسي گياه .Prangos ferulacea Lindl در مراحل مختلف رشد :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران

تعداد صفحات :9

جاشیر (Prangos ferulacea Lindl.) گیاهی است پایا، بلند و معطر متعلق به تیره چتریان که دارای ارزش علوفه ای زیادی است و در پزشکی سنتی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. بخشهای هوایی گیاه مذکور از ارتفاعات شمال غرب شهرستان بروجرد واقع در استان لرستان جمع آوری گردید و پس از خشک کردن گیاه در سایه اسانس گیری از آن با روش تقطیر با آب صورت گرفت. نتایج بررسیهای کمی در این مورد نشان داد که بیشترین مقدار اسانس در مرحله قبل از گلدهی (2.1%) و کمترین میزان اسانس مربوطه به مرحله میوه دهی (1.2%) می باشد. شناسایی ترکیبهای موجود در اسانس به وسیله کروماتوگراف گازی متصل به طیف سنجی جرمی (GC/MS) انجام شد. نتایج نشان داد که ترکیبهای اصلی اسانس این گیاه در هر سه مرحله ترکیبهای مونوترپنی به ویژه آلفا و بتا- پینن می باشند، به طوری که این دو ترکیب در اسانس بیش از 65 درصد از حجم اسانس را تشکیل می دهند. از ترکیبهای مهم دیگر این اسانس آلفا- ترپینولن می باشد. از تغییرات کیفی قابل مشاهده در مراحل رشد و نموی این گیاه می توان به بالا بودن درصد آلفا و بتا- پینن در مرحله قبل از گلدهی نسبت به مراحل رشد بعدی گیاه اشاره کرد. از طرف دیگر بتا- کاریوفیلن فقط در مرحله میوه دهی و آلفا- فلاندرن و گاما- ترپینن در مراحل گلدهی و میوه دهی مشاهده می شوند.
كلید واژه: جاشیر، اسانس، مراحل مختلف رشد، آلفا- پینن، بتا- پینن

لینک کمکی