فایل word اثر فلز روي بر رشد و برخي از شاخصهاي فيزيولوژيکي و بيوشيميايي در گياه نعناع خوراکي(.Mentha spicata L)

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

فایل word اثر فلز روي بر رشد و برخي از شاخصهاي فيزيولوژيکي و بيوشيميايي در گياه نعناع خوراکي(.Mentha spicata L) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word اثر فلز روي بر رشد و برخي از شاخصهاي فيزيولوژيکي و بيوشيميايي در گياه نعناع خوراکي(.Mentha spicata L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل word اثر فلز روي بر رشد و برخي از شاخصهاي فيزيولوژيکي و بيوشيميايي در گياه نعناع خوراکي(.Mentha spicata L)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل word اثر فلز روي بر رشد و برخي از شاخصهاي فيزيولوژيکي و بيوشيميايي در گياه نعناع خوراکي(.Mentha spicata L) :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زيست شناسي ايران

تعداد صفحات :16

روی (zinc) بعنوان یک عنصر ضروری برای رشد و نمو گیاهان نقش ساختاری و عملکردی فراوانی در بسیاری از فرآیندهای متابولیکی گیاهان بر عهده دارد، ولی مقدار اضافی آن بخصوص در خاکهای اسیدی یک فاکتور محدود کننده رشد برای گیاه محسوب می شود. در این تحقیق با توجه به اهمیت زیاد گیاه نعناع در زمینه های دارویی و صنعتی اثر غلظت های متفاوت روی بر این گیاه مورد مطالعه قرار گرفت. گیاهان بمدت 12 هفته در اتاق رشد با شرایط کنترل شده و محلول غذایی حاوی غلظتهای متفاوت فلز روی کشت داده شد. بر اساس نتایج شاخصهای رشد، میزان کلروفیل a، کلروفیل کل و مقدار کاروتنوئیدها در تیمار 5 و 10 میکرومولار روی در مقایسه با گیاه کنترل افزایش و با بالا رفتن غلظت روی در محلول غذایی ( 40Mµو 20) به تدریج کاهش می یابد. محتوای آنتوسیانین برگ در غلظت 5 میکرومولار نسبت به گیاه کنترل تفاوت معنی داری ندارد ولی با افزایش غلظت روی در محلول غذایی بخصوص در تیمار 40 میکرومولار به تدریج افزایش نشان می دهد. میزان مالون دآلدهید بعنوان شاخص پراکسیداسیون لیپیدهای غشایی تنها در تیمار بالای فلز روی اندکی افزایش نشان می دهد. مقدار پروتئین کل در برگها نیز با افزایش غلظت روی بطور معنی داری افزایش ولی در غلظتهای بالای این فلز اندکی از مقدار آنها کاسته می شود. بطور کلی فلز روی در غلظتهای پایین موجب تحریک رشد در گیاه نعناع می شود در حالی که غلظتهای بالای آن باعث بروز برخی اثرات سمی در این گیاه می گردد.
كلید واژه: آنتوسیانین، کلروفیل، پروتئین، روی، نعناع خوراکی

لینک کمکی