فایل word ارزيابي كارآيي نايسين بر روي باكتري ليستريا منوسيتوژنز جدا شده از شير و مقاوم نسبت به برخي از اسيدهاي آلي در پنير

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

فایل word ارزيابي كارآيي نايسين بر روي باكتري ليستريا منوسيتوژنز جدا شده از شير و مقاوم نسبت به برخي از اسيدهاي آلي در پنير دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word ارزيابي كارآيي نايسين بر روي باكتري ليستريا منوسيتوژنز جدا شده از شير و مقاوم نسبت به برخي از اسيدهاي آلي در پنير کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل word ارزيابي كارآيي نايسين بر روي باكتري ليستريا منوسيتوژنز جدا شده از شير و مقاوم نسبت به برخي از اسيدهاي آلي در پنير،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل word ارزيابي كارآيي نايسين بر روي باكتري ليستريا منوسيتوژنز جدا شده از شير و مقاوم نسبت به برخي از اسيدهاي آلي در پنير :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زيست شناسي ايران

تعداد صفحات :13

در این تحقیق یك سویه باكتری لیستریا منوسیتوژنز بومی ایران از شیر غیر پاستوریزه بدون ماده نگهدارنده جدا شد و میزان MIC و MBC اسیدهای آلی و نمكهای آن و نایسین به روش رقت لوله ای بر روی این سویه تعیین و با لیستریا منوسیتوژنز PTCC1164 مقایسه شد. MIC لیستریا منوسیتوژنز جدا شده نسبت به بنزوات سدیم (7 درصد)، اسیدسوربیك (1 درصد)، سوربات پتاسیم (5/2 درصد)، سیترات سدیم (5/1 درصد)، اسیدپروپیونیك (25/1 درصد)، و اسیداستیك (625/0 درصد) است كه نشانه مقاومت و نسبت به نایسین (125 IU/ml) و اسیدبنزوییك (0125/0 درصد) می باشد كه نشانه حساسیت آن به غلظتهای مجاز این مواد در غذا یعنی به ترتیب 2/0 درصد، 3/0 درصد، 3/0 درصد، 1 درصد، 38/0 درصد، و 1/0 درصد، می باشد. سپس كارآیی نایسین (800 IU/ml) بر روی لیستریا منوسیتوژنز جدا شده در پنیر ساخت داخل در دمای یخچال بمدت 21 روز بررسی شد. نتایج نشان داد كه این سویه لیستریا منوسیتوژنز به شرایط ذكر شده مقاومت نشان می دهد و در مقایسه با مطالعات دیگران که مقاومت سویه های مختلف لیستریا منوسیتوژنز را نسبت به نایسین در غلظت500 IU/ml گزارش کرده اند مقاومت بالاتر می باشد (800 IU/ml). همچنین گزارشات موجود در شرایط آزمایشگاهی است در حالیكه تحقیق حاضر مقاومت به نایسین را در شرایط طبیعی داخل پنیر بررسی کرده است.
كلید واژه: نایسین، لیستریا منوسیتوژنز، ماده نگهدارنده، كارآیی، پنیر

لینک کمکی