فایل word بررسي تغييرات پروتئين هاي برگ و جوانه در طي مراحل رسيدن ميوه در رقم زرد زيتون در سال بارور

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل word بررسي تغييرات پروتئين هاي برگ و جوانه در طي مراحل رسيدن ميوه در رقم زرد زيتون در سال بارور دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word بررسي تغييرات پروتئين هاي برگ و جوانه در طي مراحل رسيدن ميوه در رقم زرد زيتون در سال بارور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل word بررسي تغييرات پروتئين هاي برگ و جوانه در طي مراحل رسيدن ميوه در رقم زرد زيتون در سال بارور،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل word بررسي تغييرات پروتئين هاي برگ و جوانه در طي مراحل رسيدن ميوه در رقم زرد زيتون در سال بارور :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگي

تعداد صفحات :5

پروتئین های برگ و جوانه در رقم زرد زیتون، در منطقه گیلوان، هر دو هفته یكبار در طی تشكیل میوه و رسیدن آن به طور كمی و كیفی مورد بررسی قرار گرفت. پروتئین های برگ در مراحل اولیه رشد و نمو میوه ابتدا كاهش و بعد از آن یك روند افزایشی را نشان داد. پروتئین های جوانه یك روند افزایشی را از آغاز رشد و نمو میوه نشان داد و در اواخر آبان میزان آن كم شد. الگوی الكتروفورزی پروتئین های برگ و جوانه، ظهور باندهای جدید پروتئین را در طی این دوره نشان داد. تغییرات كمی و كیفی پروتئین های برگ و جوانه در طی رشد و نمو میوه، الگوی تقریبا مشابهی را نشان می دهند.
كلید واژه: رسیدن میوه، پروتئین، زیتون

لینک کمکی