فایل word تاثير تغذيه برگي عناصر كم مصرف آهن و روي بر صفات كمي و كيفي ارقام پياز سفيد قم و قرمز ري

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل word تاثير تغذيه برگي عناصر كم مصرف آهن و روي بر صفات كمي و كيفي ارقام پياز سفيد قم و قرمز ري دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word تاثير تغذيه برگي عناصر كم مصرف آهن و روي بر صفات كمي و كيفي ارقام پياز سفيد قم و قرمز ري  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل word تاثير تغذيه برگي عناصر كم مصرف آهن و روي بر صفات كمي و كيفي ارقام پياز سفيد قم و قرمز ري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل word تاثير تغذيه برگي عناصر كم مصرف آهن و روي بر صفات كمي و كيفي ارقام پياز سفيد قم و قرمز ري :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگي

تعداد صفحات :10

مصرف بی رویه و نامتعادل كودهای شیمیایی ازته و فسفره سبب گردیده توازن عناصر غذایی بویژه كم مصرف در خاك به هم خورده و منجر به كاهش جذب عناصر آهن، روی، مس و منگنز توسط گیاه گردد. بعلاوه شرایط قلیایی و آهكی خاك های زراعی استان آذربایجان شرقی از عوامل عمده محدود كننده جذب عناصر غذایی كم مصرف می باشد. با توجه به اینكه ارقام مختلف پیاز عكس العمل متفاوتی به جذب عناصر غذایی نشان می دهند، لذا اهمیت داشت كه در این زمینه تحقیقی صورت گیرد. به منظور بررسی تاثیر تغذیه برگی عناصر آهن و روی بر صفات كمی و كیفی دو رقم پیاز قرمز ری و سفید قم آزمایشی به صورت فاكتوریل در قالب طرح بلوك های كامل تصادفی با دو عنصر آهن در سه سطح (صفر، پنج و ده در هزار) و عنصر روی در سه سطح ( صفر، دو و چهار در هزار) از منابع سولفاته و دو رقم پیاز سفید قم و قرمز ری در 18 تیمار و سه تكرار روی خــاك (Fine Mixed Calcareous Fluventic Xerorthents) به اجرا درآمد.بیشترین عملكرد (71 تن در هكتار) از محلول پاشی توام سولفات آهن با غلظت یك درصد و سولفات روی با غلظت چهار در هزار به دست آمد. همچنین بالاترین عملكرد (70 تندر هكتار) از پیاز سفید قم نسبت به پیاز قرمز ری (62 تن در هكتار) حاصل شد. بیشترین درصد مواد جامد محلول كل (21 درصد) در صورت محلول پاشی توام سولفات روی با غلظت دو در هزار و سولفات آهن با غلظت پنج در هزار حاصل شد. همچنین بالاترین درصد مواد جامد محلول كل (21.5 درصد) از پیاز قرمز ری نسبت به سفید قم (19.7 درصد) به دست آمد.كمترین میزان نیترات سوخ پیاز (80 میلی گرم دركیلوگرم وزن تر) در صورت محلول پاشی توام سولفات آهن با غلظت یك درصد و سولفات روی با غلظت 4 در هزار به دست آمد. همنچنین كمترین غلظت نیترات (76 میلی گرم در كیلوگرم) در رقم قرمز ری در كنار محلول پاشی سولفات آهن با غلظت یك درصد حاصل شد. بیشترین میزان اسید اسكوربیك سوخ پیاز(13.8 میلی گرم در یكصدگرم وزن تازه) در صورت محلول پاشی توام سولفات آهن با غلظت یك درصد و سولفات روی با غلظت چهار در هزار اندازه گیری شد. اسیدتیه پیاز سفید قم (8.1) نسبت به قرمز ری (7.9) بیشتربود. بیشترین میزان تندی (8.8 میكروگرم در میلی لیتر) در صورت محلول پاشی توام سولفات آهن و سولفات روی اندازه گیری شد. همچنین بالاترین میزان تندی در پیاز قرمز ری (8.7 میلی گرم درمیلی لیتر) در صورت محلول پاشی سولفات آهن حاصل شد. از نظر وزن تك سوخ پیاز سفید قم بیشتر از قرمز ری بود. بیشترین قطر پیاز (8.4 سانتی متر) در سطح سوم آهن یعنی محلول پاشی با غلظت یك درصد حاصل شد.
كلید واژه: آهن، روی، پیاز سفید قم، پیاز قرمز ری، نیترات، تندی

لینک کمکی