فایل word بررسي اثرات مصرف دانه كامل سويا و پروتئين سوياي فرآوري شده بر شاخص هاي التهابي و عملكرد آندوتليال در زنان يائسه مبتلا به هر پنج جزء سندرم متابوليك

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل word بررسي اثرات مصرف دانه كامل سويا و پروتئين سوياي فرآوري شده بر شاخص هاي التهابي و عملكرد آندوتليال در زنان يائسه مبتلا به هر پنج جزء سندرم متابوليك دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word بررسي اثرات مصرف دانه كامل سويا و پروتئين سوياي فرآوري شده بر شاخص هاي التهابي و عملكرد آندوتليال در زنان يائسه مبتلا به هر پنج جزء سندرم متابوليك  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل word بررسي اثرات مصرف دانه كامل سويا و پروتئين سوياي فرآوري شده بر شاخص هاي التهابي و عملكرد آندوتليال در زنان يائسه مبتلا به هر پنج جزء سندرم متابوليك،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل word بررسي اثرات مصرف دانه كامل سويا و پروتئين سوياي فرآوري شده بر شاخص هاي التهابي و عملكرد آندوتليال در زنان يائسه مبتلا به هر پنج جزء سندرم متابوليك :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله ديابت و متابوليسم ايران (مجله ديابت و ليپيد ايران)

تعداد صفحات :16

مقدمه: امروزه سندرم متابولیك را یك بیماری التهابی قلمداد می كنند لذا توجه به عوامل تاثیرگذار بر میزان عوامل التهابی در این بیماری حایز اهمیت است. هدف از این تعیین اثرات مصرف سویا بر شاخص های التهابی و عملكرد آندوتلیالی در زنان یائسه مبتلا به سندرم متابولیك می باشد.روش ها: این مطالعه به صورت كارآزمایی بالینی متقاطع و تصادفی بر روی 42 زن یائسه مبتلا به سندرم متابولیك انجام شد. شركت كنندگان به طور تصادفی برای مدت 8 هفته از رژیم غذایی DASH (رژیم با هدف كنترل فشار خون، یا رژیم غذایی حاوی پروتیین سویا و یا رژیم حاوی دانه كامل سویا استفاده كردند. ماركرهای التهابی با استفاده از روش ELISA اندازه گیری شدند.یافته ها: تفاوت میزان E-selectin (از جمله عوامل التهابی نشاندهنده عملكرد آندوتلیال) متعاقب دوره دانه كامل سویا در مقایسه با دوره كنترل (P<0.01) -%11.4 و تفاوت آن در دوره پروتیین سویا در مقایسه با دوره كنترل (P=0.19)-%4.7 بود. مصرف دانه كامل سویا سطح اینترلوكین 18 را در مقایسه با دوره كنترل كاهش داد (تفاوت از دوره كنترل: (P<0.01, -%9.2. در مورد میزان C-Reactive Protein تفاوت دوره مصرف دانه كامل سویا از دوره كنترل (P<0.01)-%8.9 و این تفاوت در مورد دوره پروتیین سویا از دوره كنترل (P<0.01)-%1.6 بود. نتیجه گیری: مصرف كوتاه مدت دانه كامل سویا باعث كاهش برخی از عوامل التهابی و افزایش سطح اكسید نیتریك پلاسما در زنان یائسه مبتلا به هر پنج جزء سندرم متابولیك گردید.
كلید واژه: سویا، التهاب، عملكرد آندوتلیال، سندرم متابولیك، زنان یائسه

لینک کمکی