فایل word مطالعه عوامل موثر در بهبود راندمان تخمير الكلي نشاسته گندم

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل word مطالعه عوامل موثر در بهبود راندمان تخمير الكلي نشاسته گندم دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word مطالعه عوامل موثر در بهبود راندمان تخمير الكلي نشاسته گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل word مطالعه عوامل موثر در بهبود راندمان تخمير الكلي نشاسته گندم،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل word مطالعه عوامل موثر در بهبود راندمان تخمير الكلي نشاسته گندم :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگي

تعداد صفحات :14

با توجه به افزایش قیمت ملاس و خودكفایی در تولیدگندم، تركیبات نشاسته ای می توانند به عنوان جایگزین ملاس، در صنایع تخمیری كشور مورد استفاده قرار گیرند. نتایج این تحقیق كه در آن از نشاسته گندم برای تولید الكل استفاده شده، حاكی از آن است كه تجزیه آنزیمی محلول نشاسته 15% تیمار شده در دمای 130 درجه سانتیگراد و pH و 1.35، نسبت به سایر روش های مورد بررسی، راندمان تخمیر بالاتری را باعث می شود. همچنین در ادامه مشخص شد غنی سازی مایع تخمیر با املاح حاوی عناصر فسفر، روی، منیزیم و پتاسیم به همراه كنترل pH ابتدای تخمیر بر روی 5.5، می تواند نقش بسزایی در افزایش غلظت الكل به همراه داشته باشد. از دیگر نتایج این تحقیق می توان به بی تاثیر بودن اسید استیك و اسید لاكتیك (غلظت 9gr/l) بر تخمیر نشاسته هیدرولیز شده اشاره نمود. بیشینه غلظت الكل حاصل در این بررسی 71.8gr/l بود كه با راندمانی معادل 78% میزان تئوری حاصل گردید.
كلید واژه: نشاسته، اتانول، اكسیژن، املاح صنعتی، اسید استیك و اسید لاكتیك

لینک کمکی