فایل word بررسي تاثير مقادير مختلف پتاسيم بر كارايي مصرف آب و تحمل به خشكي گياه گوجه فرنگي در استان بوشهر
می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل word بررسي تاثير مقادير مختلف پتاسيم بر كارايي مصرف آب و تحمل به خشكي گياه گوجه فرنگي در استان بوشهر،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل word بررسي تاثير مقادير مختلف پتاسيم بر كارايي مصرف آب و تحمل به خشكي گياه گوجه فرنگي در استان بوشهر : نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم كشاورزي ايرانتعداد صفحات :13گوجه فرنگی از مهمترین سبزیجات مورد استفاده انسان به شمار می آید و بعلت تولید خارج از فصل آن در استان بوشهر